Click here to go to World Challenge Pulpit Series multilingual site

Tuleva puhdistus!
(The Coming Purge)


Tekstitiedosto + Suomenkielinen valikko + Kotisivu + Tilaa + Tekijäoikeudet

David Wilkerson
__________

Jeesuksen Kristuksen tehtävä ei ollut ainoastaan lunastaa ja kastaa uskovia Pyhällä Hengellä, vaan myös erottaa, puhdistaa ja seuloa jyvät akanoista. Mikä kauhea osa Hänen tehtävästään erotella ja tuhota turmeltuneet siemenet ja valmistaa ne poltettavaksi.

Seurakunta on kokenut voimallista Pyhän Hengen vuodatusta. Kaikista uskonnoista ja jokaiselta elämän polulta on kokoonnuttu laajalti yhteen. Jumalan pyhä puimalattia on ylitsevuotavan täynnä laajasta sadosta. Itse asiassa nuo vaalenneet pellot ovat tuottaneet ennätyksellistä satoa.

Nyt Jeesuksen Kristuksen seurakunta on kokemaisillaan toisen puolen helluntain lupauksesta. Jeesus Kristus on puhdistamaisillaan Hänen kansansa. Jos uskot Pyhän Hengen ylitsevuodatuksen lupaukseen, sinun täytyy uskoa myös loput tästä lupauksesta. Heti luvatun vuodatuksen jälkeen tulee kaiken Hänen puimalattiansa saastaisuuksien puhdistus. Jeesus aikoo erotella jyvät akanoista.

Hänellä on viskimensä kädessään, ja hän puhdistaa puimatanterensa ja kokoaa nisunsa aittaan, mutta ruumenet hän polttaa sammumattomassa tulessa (Matt. 3:12).

Meidän Herramme aikoo riisua Hänen todellisen seurakuntansa kaikesta sellaisesta, mikä on väärää ja aistillista. Ylpeät, turmeltuneet, penseät, mielihyvän rakastajat kaikki seulotaan pois Hänen paikastaan.


Johannes ennusti
puhdistusta seurakuntaan


Yhdessä suuressa profeetallisessa jakeessa Johannes ennustaa, mitä Kristus tekee sadonkorjuulleen sen jälkeen, kun Pyhä Henki on vuodatettu, viimeisinä päivinä juuri ennen Hänen paluutaan. Kasteen jälkeen seulonnan aika. Lajittelun aika. Pyhän Hengen tuuli aikoo henkäistä aivan uudella tavalla ei ainoastaan kastaakseen, vaan myös puhaltaakseen kaikki akanat pois Hänen huoneestaan. Ja myös pois meidän elämästämme.

Taustaa tälle voimalliselle lupaukselle löytyy pyhän maan kukkuloilta. Sadon korjaajat lähestyivät noita kasoja, joissa oli sekaisin syviä ja akanoita, mukanaan kolmihaarainen puinen haarukka. Toiset käyttivät puista lapiota, jossa oli noin metrin mittainen kahva. Sekoittunut sato heitettiin ilmaan, suoraan tuuleen. Kevyimmät akanat kantautuivat kauemmas tuosta raskaammasta viljasta, mikä putosi suoraan lattialle. Akanat poltettiin ja tuhottiin, niin ettei jäljelle jäänyt muuta kuin kasa hiiltynyttä tuhkaa. Vilja taas kerättiin säkkeihin ja varastoitiin aittoihin.

Raamatun aikoihin, jos ei tuullut tämän seulonnan aikaan, viskintä käytettiin luomaan puhallusta. Tavallisesti tämä tehtiin myöhään illalla, ja ellei sitä saatu valmiiksi puoleenyöhön mennessä, oli tapana nukkua puimalattialla ja viimeistellä työ aamulla.

Jumalan Sana julistaa, Hänellä on viskimensä kädessään. Se viskin, jota Jeesus pitelee naulan arpeuttamassa kädessään, on Pyhä Henki. Hän lähetti Pyhän Hengen lohduttajaksi ja kastajaksi. Hän käyttää Henkeä myös erottelevana tuulena. Minä uskon, että Jeesus ajaa jo nyt Pyhää Henkeä puhaltamaan voimallisesti korjattuun satoon. Kristuksen seurakunta alkaa tuntea ensimmäisiä henkäyksiä tästä lopullisesta, puhdistavasta taivaan tuulesta. Ja Hän saa työnsä päätökseen ennen puoltayötä.


Jeesus aikoo paljastaa
synnin Hänen huoneestaan


Meidän Herramme on katsonut korjattua satoaan rakkaudella. Hän tietää, ettei jokainen, joka sanoo Herra, Herra tule korjatuksi sisälle. Hän tietää, että tuossa sadossa, joka on pinottu korkeaksi, on niitä, jotka loukkaavat joista täytyy paljastaa, mitä he todellisuudessa ovat akanoita! Hän on ollut niin kärsivällinen. Tähän aikaan saakka Hän on sallinut viljan ja rikkaruohojen kasvaa yhdessä. Hän on sallinut sekoittuneen sadon vallata Hänen pyhitetyn lattiansa. Mutta, voi, veljeni ja sisareni kun Hän päättää puhdistaa lattiansa, ei ole enää aikaa saarnoille erottautumisesta. Ei enää kirjoja varoittamassa turmeltuneita puhdistautumaan. Ei enää sekoittunutta, puoliksi jalostettua satoa. Hänen seulova viskimensä työnnetään noihin kasoihin, mukaan luettuna jokainen pieni rukousryhmä jokainen katolinen ja protestanttinen yhteisö jokainen uskovien seurakunta, maailmanlaajuisesti. Me tulemme kaikki tuntemaan tuon hetken vaikutuksen, kun Hänen kätensä seuloo meitä. Niille, jotka ovat erottautuneita ja Kristukselle pyhittäytyneitä, tässä puhdistuksessa ja erottelemisessa ei ole mitään pelättävää. Me tulemme tuon puhdistuksen ajan läpi edelleen hyväkuntoisina, ja kaikki ympärillämme tulevat olemaan niitä, joilla on ollut tuollainen kallisarvoinen usko.

Saarnaajat, opettajat ja evankelistat eivät tule tekemään seulontaa tai lajittelua. Jeesus tekee kaiken, Pyhän Henkensä kautta. Seurakunnan ei tarvitse olla huolissaan nikolaiitoista, hauskanpitäjistä, kompromissien tekijöistä, maailmaan sekoittuneista. Jeesus tekee pian jotain asialle. Olemme olleet vuodatuksessa valmistautukaa nyt kitkemiseen!

Tuomion päivänä tulee olemaan lopullinen lampaiden erottelu vuohista. Mutta, minä uskon, että seulontaprosessi tapahtuu täällä maan päällä, ennen viimeistä tuomiota. Sato puhdistetaan, ennen kuin se kootaan Mestarin aittaan.

"Sillä aika on tuomion alkaa Jumalan huoneesta; mutta jos se alkaa ensiksi meistä, niin mikä on niiden loppu, jotka eivät ole Jumalan evankeliumille kuuliaiset?" (1Piet. 4:17).


Kaiken, mikä
on pahennukseksi,
täytyy mennä


Viime vuosina Jumalan kutsu kaikille kansakunnille on ollut, "Tulkaa yhteen Kristuksen nimessä. Kokoontukaa yhteen rakkaudessa." Ja kuinka he tulivatkaan! Metodistit halasivat baptisteja! Helluntailaiset alkoivat rakastaa katolilaisia! Hipit, narkomaanit, huorat, entiset vangit kaikki tulivat tuon rakkauden viirin alle. Sato näytti loputtomalta; rakkaus ympäröi kaikkialta; kaikki nuo, jotka olivat kaivanneet lupausta, julistivat "Tämä on sitä!"

Tuohon satoon kuului satoa Hollywoodista, Nashvillesta, Washingtonista showmaailmasta, politiikasta ja Israelin huoneesta. Voiko kukaan kieltää, ettei satoa olisi pinottu? Kaikkialla ne, jotka rakastavat Jeesusta, ovat tulleet lyhteiksi. Kristuksen ruumiissa riemuitaan. Milloinkaan ei sato ole ollut niin kypsä; milloinkaan eivät puintivälineet ole olleet niin käytössä. Mutta tuo sato ei ainoastaan "lepää" koskemattomana, odottamassa varastoimista. Ei! Akanoita on valettu kaikkialle noihin kasoihin. Kaikki näyttää viljalta, mutta sitä se ei ole. Roskien ei voida sallia jäädä satoon. Tuon sadon omistajan täytyy tulla ja erotella todelliset teeskentelevistä.

Mikä puhalletaan pois ja mitä jää jäljelle? Me tiedämme Jumalan paljastetusta Sanasta, että kaikki haureus, kaikki valehtelu, kaikki varastaminen, kaikki aviorikos, kaikki juoruilu, kaikki viha täytyy puhdistaa seurakunnasta pois. Mutta Hän sanoi myös puhdistavansa kaiken, mikä "on pahennukseksi".

"Niinkuin lusteet kootaan ja tulessa poltetaan, niin on tapahtuva maailman lopussa. Ihmisen Poika lähettää enkelinsä, ja he kokoavat hänen valtakunnastaan kaikki, jotka ovat pahennukseksi ja jotka tekevät laittomuutta" (Matt. 13:40,41).

Meidän Herramme aikoo todella laajalti seuloa sadosta pois jokaisen skandaalin, jokaisen vääryydentekijän ja kaiken, mikä loukkaa Jumalaa. Ja aivan ensimmäisenä lähtevät ne asiat, jotka ovat ihmisten keskuudessa korkealle arvostettuja, mutta kauhistus Jumalalle.


Inhottava musiikki
pyyhkäistään pois


Mikä on sellaista, niin korkeasti arvostettua ihmisten keskuudessa, joka voisi olla kauhistus Jumalalle? Esimerkiksi, katsotaanpa tuota kristittyjen nuorten enemmistön tärkeintä "pyhää lehmää" rokkia! Nyt se on nimetty uudelleen mm. "Jeesus-rock" "Rakkaus-rock" "Pyhä Henki -rock". Musiikki itsessään ei ole kauhistus Jumalalle, eihän se ole muuta kuin vahvistettua ääntä. Sitä voidaan jopa jäljitellä pelkillä koneilla, kuten syntetisaattorilla. Mutta se halpa kaupallisuus niin monien Jeesus-rokkareiden taholta, se on yksi pahimmista kauhistuksista, mitä seurakunta on milloinkaan nähnyt.

En voi enää hillitä itseäni. Jonkun on sanottava se. Niin kutsutun Jeesus-rokin vaikutus seurakuntaan on aivan järkyttävä. Se on löyhkää Jumalan sieraimissa, ja kun Jeesus alkaa puhdistaa satoa kaikki Jeesus-rokin rahanvaihtajat ovat ensimmäisiä, jotka lähtevät. Kuinka kauan luulet, että Jumala katselee näitä turmeltuneita lauluryhmiä, jotka kiertelevät maata vaatien jopa $ 7 000 yhdestä "showsta Jeesukselle"? Kuinka kauan Jeesus sallii agenttien, managereiden ja mainostajien armeijan uhkailla seurakuntia tyrkyttämällä nuorisolle musiikkia, joka on vain halpa ja huono kaiku jumalattomista rock-konserttihalleista? Tämä on taantumusta siihen vuosikymmenen vanhaan "pilveä ja happoa"-musiikkiin.

Minä olen sataprosenttisen varma, että Jeesus poistaa pyhäköstä kaiken aistillisen ja maailmallisen musiikin. Me tarvitsemme epätoivoisesti musiikkimakumme puhdistusta. Meidän Herramme ei voi olla tyytyväinen siihen, että Hänen lapsensa kehittävät mieltymystä soundiin, joka yhdistetään niin paljon huumeisiin, seksiin ja väkivaltaan. Ja entä ne kristityt, jotka ravitsevat mieltään iskelmillä, joiden sanoitukset käsittelevät avioeroa, puolison pettämistä ja ravintolakulttuuria?


Musiikillinen
vallankumous lähestyy


Huomioikaa sanani, uusi vallankumous musiikissa on tulossa seurakuntaan. Henki puhaltaa pois kaikki nuo "Las Vegas"-toimet Hänen puimalattialtaan ja sen tilalle tulee syntymään puhdas ja loistelias ääni, joka laittaa kaiken taivaan riemuitsemaan. Nuo kompromisseja tekevät ryhmät, jotka olivat kerran niin suosittuja, eivät löydä edes kourallista nuorisoa, joka haluaisi kuunnella heitä. Jeesus laittaa alulle oman "takaisintulo"-musiikkinsa. Hän puhdistaa pois kaikki teeskentelevät, puoliksi antautuneet laulajat ja soittajat. Hän pyhittää niiden äänet ja instrumentit, jotka läpäisevät tuon puhdistuksen. Kristus vie Hänen oikeat lapsensa takaisin ylistysmusiikkiin.

Juuri nyt, nuoret kristityt eivät voi nousta ylös polviltaan todella vuodatettuaan sydämensä Jeesukselle ja sitten kääntyä tuon hard-rock -äänen puoleen. Rukous, murtunut sydän, kyynelten kostuttamat silmät, näky Jeesuksesta mikään näistä ei kuulu Jeesus-rokkiin. Mutta kaikki tuo muuttuu. Jo nyt tuhannet kristityt nuoret alkavat ajatella ja rukoilla rauhoittavan, lempeän ylistys- ja palvontamusiikin kanssa. Jeesus-rock on tuhoon tuomittua! Se voi jatkaa sinnittelyä vielä vähän, ja sen mainostajat tietysti sanovat, että se on tullut jäädäkseen. Mutta, se on kuollut! Ja sen tilalle? Uusi ääni. Täydellinen Jeesus-ääni. Iloisen ylistyksen laulu, ja syvästi kunnioittavan palvonnan laulu. Jeesus itse tekee muutoksen. Tulemme näkemään uusien ryhmien nousevan niin Jeesukselle antautuneiden, niin maailmasta ja kaikesta sen musiikista erottautuneiden ja he laulavat alkuperäistä laulua, eikä siinä ole mitään lainattua! Nuo laulajat ja ryhmät, jotka nyt nauttivat suosiota, jäävät jalkoihin, elleivät he palaa ristille, nöyrry ja ala keskittyä palvontaan.

Joka kerta, kun nämä raikkaasti voidellut nuoret laulavat, Jeesusta korotetaan. Emme enää näe esiintyjiä. Tulemme näkemään Jeesuksen! Ei enää halpamaisia psykedeelisiä levynkansia. Jeesusta korotetaan, oman itsensä sijasta. Ylityöllistetyt agentit eivät enää kysele järjettömiä summia. Yleisön lämmittämiseen ei enää tarvita tunteellista temppuilua. Ei enää yhdentekeviä laulelmia rauhasta ja rakkaudesta. Ei! Tulee olemaan pyhitetty soundi, jota johdattavat pyhitetyt esiintyjät, ja kuulijoina pyhitetyt korvat.


Homoseksuaalinen
seurakunta saa lähteä


Mitä muuta Jeesus tulee puhdistamaan puimalattialtaan? Kaikki nuo piilohomot ja kaikki, jotka puolustelevat heitä heidän synnissään; kaikki tuo on ruumenia ja pois lakaistavaa. Jeesus vihaa homoseksuaalisuutta, mutta Hän rakastaa homoja. Hän antaa anteeksi niille, jotka katuvat ja hylkäävät pahat tiensä. Mutta nyt seurakuntien riveissä on niitä, jotka haluavat meidän uskovan, että Jeesus ei enää pidä homoutta syntinä.

Homoseksuaaleilla on kuulemma yli 50 000 jäsentä heidän "vain homoille"-seurakunnissaan. The Metropolitan Community Church on yksi monista homoseksuaalisista kirkkokunnista, joita syntyy ympäri maata. Lähetin tarkkailijan yhteen heidän vuosittaisista "Pyhän Hengen" kokouksista Dallasissa, Texasissa. Mitä uskomatonta Jumalan pilkkaa!

Jokainen edustaja, rekisteröityessään, sai paketin, joka piti sisällään muun muassa kaksi "miesten" lehteä täynnä alastomia miehiä ja luettelon kaikista Dallasin homobaareista niin että edustajat voivat lähteä iltatilaisuudesta, mennä valitsemaansa baariin ja viettää yön rakastajan kanssa. Ja nuo edustajat kutsuivat itseään "papeiksi". Kuinka he lauloivatkaan! He ylistivät Herraa antaumuksella; mutta heidän evankelistansa turmeli evankeliumia aivan käsittämättömällä tavalla. Hän sanoi, "Niin, Paavali tuomitsi miehet, jotka olivat luopuneet luonnollisesta yhteydestä ja syttyneet toisiinsa. Mutta tuo ei tarkoita meitä. Me emme luovu mistään. Me olemme syntyneet tällaisina. Tulkaa siis ulos kaapeistanne. Täyttykää Pyhällä Hengellä ja nauttikaa homoudestanne!"

Kuinka kauan Jeesus sietää tällaista törkeää Jumalan pilkkaa? Kuinka kauan siunattu Herramme antaa seurakuntien "pappien" puolustaa ja rohkaista homoja heidän perversiossaan? Ja tätä se nimenomaan on perversiota! Yritäpä viedä terä tuosta sanasta, yritä kuorruttaa se sokerilla, yritä laittaa se kuulostamaan vähemmän loukkavaalta, mutta se on yhä perversiota. Mikään ei muuta sitä! Puolustelkoon kirkko sitä. Liberaalit papit lepytelköön meistä niitä, jotka yhä kutsuvat sitä synniksi; pilkatkoon ja väännelköön koomikot sen vastustajista vitsejä; mutta todellakin, Jeesus vihaa homoutta ja Hän seuloo sen pois pyhältä puimalattialtaan. Jo nyt homoyhteisöt horjuvat siitä tavasta, jolla Jeesus on nostamassa asetuksiaan heidän syntiään vastaan. Jumalan tuuli on heille vastatuuli.

Jeesus toivottaa parantavin käsivarsin tervetulleeksi jokaisen homon, joka hylkää syntinsä ja huutaa, "Minä tarvitsen apua, Mestari. Anna minulle anteeksi ja paranna minut." Viimeisten kymmenen vuoden aikana olemme auttaneet rahoittamaan kotia homoille. Me olemme tarjonneet vuoteet, ruokaa, vaatetusta ja neuvoja homoille, jotka haluavat apua. Se on osa Kristuksen käskyä todistaa heille pelastuksesta ja vapautuksesta. Mutta Jeesuksen Kristuksen seurakunta ei saa ikinä tehdä kompromisseja eikä neuvotella riivaajien oppien kanssa. Saatanan oppi on ylpeää ja ylimielistä homouden hyväksyntää normaalina kristityn kokemuksena. Ei ikinä!

Katumattomat ja piilohomot paljastetaan ja erotetaan Kristuksen todellisesta ruumiista. Kun he ovat hylänneet Jeesuksen rakkauden ja Hänen tarjouksensa vapauttaa heidät, he kohtaavat Jeesuksen erottelevan viskimen. Jeesus ei tule takaisin sellaista seurakuntaa varten, joka hemmottelee ja puolustelee syntiä. Olkaa siis varuillanne! Varokaa pappeja, jotka puolustelevat alhaista syntiä valkaisemalla sitä, mitä he kutsuvat kristityksi "rakkaudeksi". Homoseksuaalit eivät voi parantua jos heidän synnilleen osoitetaan myötätuntoa. Varokaa niitä, jotka tulevat Jeesuksen nimessä, ja jotka kieltäytyvät näkemästä tämän synnin "äärimmäistä syntisyyttä". Avionrikkojat, huorintekijät ja homouden harjoittajat heitetään kaikki samaan hylättyjen kekoon. Jeesus ei salli sellaista Hänen todellisessa seurakunnassaan. Homojen puhdistus on tulossa ja Herra itse on vastuussa; Hän lopettaa tämän hyökkäyksen seurakuntiin, tuomittujen mielten kautta.


Toinen, mahtava,
kohiseva tuuli on tulossa


Valmistautukaa toiseen, mahtavaan, kohisevaan tuuleen. Jesaja kuvasi kansakuntien ryntäävän eteen päin, niin kuin "valtavat vedet kohisevat", suuntana Jumalan tuuli. Hän sanoi, että jumalattomat "karkoitetaan niin kuin akanat". Ne lentelevät kuin lehdet rajuilmassa.

"Kansakunnat kohisevat, niinkuin suuret vedet kohisevat, mutta hän nuhtelee niitä, ja ne pakenevat kauas; ne karkoitetaan niinkuin akanat tuulessa vuorilla, niinkuin lentävät lehdet rajuilmassa..." (Jesaja 17:13).

Oletko valmis ottamaan vastaan profetian suoraan Jumalan sydämeltä mitä tulee siihen, mitä Herramme aikoo tehdä? Jesaja profetoi, että "Aabrahamin siemen" tulee

"...raastavaksi puimaäkeeksi, uudeksi, monihampaiseksi. Sinä puit ja rouhennat vuoret, muutat kukkulat akanoiksi" (Jesaja 41:15).

Jesaja ennusti, että Jumala ei unohda kansaansa. Hän avaa "uudet virrat korkeuksiin erämaasta tulee vesilähteitä kuiva maa tuottaa versoja... ja Hän avaa uuden pyhyyden valtatien." Ja kuinka Herra toteuttaa aikomuksensa ja tuo erottelun ja vanhurskauden?

"Sinä ne viskaat, ja tuuli ne vie ja myrsky ne hajottaa. Mutta sinä iloitset Herrassa, Israelin Pyhä on sinun kerskauksesi" (Jesaja 41:16).


Pyhyyden herätys
on matkalla


Mitä Jesaja on profetoinut? Mitä meidän tulee odottaa, kun tämä puhdistus on puhaltanut? Minä uskon, että Herra on antanut meille pienen välähdyksen siitä, mitä tulee tapahtumaan. Enemmän kuin musiikkimme ja moraalimme puhdistusta, minä näen uudenlaisen heräämisen tulevan. Menneinä vuosina olemme nähneet rakkauden ja säälin heräämisen. Tämä rakkausherätys toi valtavia joukkoja laumaan. Olemme nähneet, kuinka herätään kuolleisuudesta elämään jumalalisuuden ulkokuoresta sen voimaan. Nyt, me tulemme näkemään heräämisen Jeesuksen pyhyyteen. Kuulkaa Jesajaa uudelleen.

"...sinä iloitset Herrassa, Israelin Pyhä on sinun kerskauksesi."

Pyhyys seuraa rakkautta! Me tulemme laulamaan ilon laulua ja olemme haltioissamme uudesta näystä Herran pyhyydestä.

Minä näen useampien ja useampien opettajien siirtyvän saarnaamaan erottautumista, Jumalan mielen mukaista murhetta ja pyhyyttä. Pyhä Henki nostaa varustuksiaan kompromisseja ja turmelusta vastaan. Tulemme näkemään uudenlaisen muutoksen. Pian tulemme kuulemaan julkisuuden henkilöiden luopuvan viihdeurastaan täysin saarnatakseen evankeliumia. Poliitikot kävelevät lopullisesti ulos savuisista huoneistaan levittääkseen Jumalan Sanaa. Erottautumisesta puheen ollen, kaikki kristityt viihdyttäjät joutuvat häpeään. Nämä täysin antautuneet kääntyneet tulevat täytetyiksi näyllä Kristuksen pyhyydestä ja puhtaudesta. Ja he eivät pelkää maailmasta pois lähtemistä.

Uusi nuorten käännynnäisten sukupolvi nousee pyhällä rohkeudella vähentämään turmelusta maailmassa ja seurakunnassa. Kun synti vallitsee, armo vallitsee paljon suurempana. Meidän lapsemme kohtaavat ajan, jolloin näyttää siltä, että jokainen helvetin riivaaja on laskettu irti pettämään. He kohtaavat sellaisia viettelyksiä, joista mikään muu sukupolvi ei ole kuullutkaan. Saatana hyökkää heitä vastaan jokaisella vallassaan olevalla suunnitelmalla. Pahat ihmiset muuttuvat pahemmiksi ja pahemmiksi. Rikos ja väkivalta uhkaa heidän elämäänsä. "Homoterroristit" astelevat ylväästi kaupunkien kaduilla raiskaamassa miehiä ja tappamassa, niin kuin he tekivät Lootinkin päivinä. Helvetti haisee lähes joka puolella. Mutta Jeesus on luvannut lopun ajan uskovalle enemmän armoa kuin kaikille muille sukupolville. Saatana ei tiedä, että kaikki hänen hyökkäyksensä vain auttavat kehittämään eräänlaista "superpyhää". Minä tarkoitan sitä oikealla tavalla. Jeesus tulee nostattamaan, hulluuden ja epätoivon keskellä, pyhän jäännöksen. Voimakkaita, erottautuneita ja taipumattomia nuoria miehiä ja naisia, kaikki verellä pestyjä lopun ajan puhdistuksesta selviytyjiä.

En ole ollenkaan huolissani tulevaisuudesta, jonka meidän kristityt lapsemme kohtaavat. He tulevat olemaan voimakkaampia, puhtaampia ja syvemmällä Jeesuksessa kuin mikään aikaisempi sukupolvi. Heidän keskuudessaan tulee olemaan vähemmän akanoita ja enemmän viljaa.

Mitä minuun tulee, olen avannut kaikki olemukseni ovet ja ikkunat. Sieluni huutaa, "Oi Herra, lähetä tuuli puhdistava, erottava Sinun Henkesi tuuli ja puhalla elämästäni pois kaikki akanat. Hankkiudu kaikesta roskasta eroon. Anna minulle tuo "jatkuva suru" synnin puolesta, josta Paavali puhui. Erota minut itsellesi."

---
Julkaisulupa World Challenge 'eltä, P.O. Box 260, Lindale, TX 75771, USA.

Times Square Kirkon Ilmoituksia | Tietoja Uusille Lukijoille


Tekstitiedosto + Suomenkielinen valikko + Kotisivu + Tilaa + Tekijäoikeudet

KOPIOINTI- /JULKAISURAJOITUKSIA:
Tämä tiedosto kuuluu kokonaisuudessaan World Challengelle. Sitä ei saa muuttaa sisällöltään millään tavalla. Se voidaan julkaista vain kokonaisuudessaan ilmaisjakeluun. Kaikkissa toisinnoissa tästä julkaisusta tulee olla copyright maininta (esim. "Copyright © 2002 World Challengen luvalla") Tiedostoa ei saa käyttää ilman World Challengen lupaa jälleen myyntiin tai jonkin muun julkaisun edistämiseksi kaupallisesti. Tämä sisältää koko materiaalin lukuunottamatta joitakin pieniä lainauksia. Lisää seuraava maininta lähdekirjallisuuteen: Copyright © 2002 by World Challenge, Lindale, Texas, USA.

Tämä materiaali on ainoastaan henkilökohtaiseen käyttöön eikä sitä saa julkaista muilla nettisivuilla. The Lorain County Free-Net Chapelilla on yksinoikeus julkaista näitä saarnoja nettisivuillaan World Challenge Inc.'in luvalla. Voit vapaasti kopioida netiltä, painaa ja jakaa tätä materiaalia, kunhan et julkaise sitä internetillä muilla sivuilla. Voit kuitenkin laittaa linkit viitteenä nähin saarnoihin.


Tämä Internet-sivu on
The Missing Link, Inc.®
joka tarjoaa vaikeuksissa oleville nuorille ja aikuisille elämää muuttavan mahdollisuuden.
Kotisivu - misslink.org
Kappeli - misslink.org/chapel2.html
David Wilkersonin World Challenge Saarnasarjojen monikielinen Internet-sivu
www.tscpulpitseries.org


Copyright © 2002 - The Lorain County Free-Net Chapel
Det nordlige central Ohio, U.S.A.

ALKUUN

Webmaster tarvitsee kommentejasi ja ideoitasi
jotta tämä palvelu toimisi mahdollisimman hyvin.
Kerro meille, ellei kaikki toimi, kuten pitäisi.
Vain siten saamme tiedon siitä!
Viimeksi päivitetty 17.9.2002

Miksi Herätys Viipyy/ "Apua!"/ Mitä tässä on/ Kannattaja/ Uskon Tunnustus/ Raamatun Tutkiminen
Pianon äärellä/ Ilmoitustaulu/ Kirjasto/ Kotisivu/ Suomenkielinen valikko/ Saarnatuolisarjat